Direktlänk till inlägg 18 september 2010

After Eight fluff/creme

Av Linda - 18 september 2010 20:09

Hetta upp 3 dl grädde, får ej koka

Tillsätt sen 180 g After Eight och låt det smälta i grädden.

Låt blandningen stå i kylen minst 6 timmar helst över natten och vispa sen till fluff/creme


Det här receptet kan användas till i princip alla sorters godis, använder du nåt som är gelatinbaserat ex salta fiskar, bilar osv ta ca 60-80 g godis.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 4 april 2020 16:54

                 

Av Linda - 24 oktober 2017 20:23


  Apelsinmousse och chokladfluff  

Av Linda - 29 september 2017 21:18


  Med hallon-blåbärsmousse och vit chokladkräm   

Av Linda - 29 september 2017 21:17


 

Av Linda - 29 september 2017 21:15


  

Ovido - Quiz & Flashcards