Direktlänk till inlägg 30 september 2010

Citron cupcakes

Av Linda - 30 september 2010 21:21

3 ägg

2 1/2 dl socker

1 tsk vanilj

100 g smör

3 1/2 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

1 nypa salt

skal och saft av en citron


Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt.

Smält smöret, häll i mjölken och blanda med äggsmeten.

Blanda mjöl, bakpulver och salt, vänd sedan försiktigt ner det i smeten.

Riv skalet av citronen och pressa saften, blande ner i smeten.

Grädda mitt i ugnen ca 15 min i 175 grader.


Jag fyllde dessa med lakritskräm som bara var smörkräm smaksatt med lakritsarom.

 
 
Erika - Bakglädje

Erika - Bakglädje

5 oktober 2010 22:55

Lakritskräm lät spännande! Här hemma skulle det nog tyvärr bara vara jag som åt av den, men det lät otroligt gott.

http://bakgladje.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 4 april 2020 16:54

                 

Av Linda - 24 oktober 2017 20:23


  Apelsinmousse och chokladfluff  

Av Linda - 29 september 2017 21:18


  Med hallon-blåbärsmousse och vit chokladkräm   

Av Linda - 29 september 2017 21:17


 

Av Linda - 29 september 2017 21:15


  

Ovido - Quiz & Flashcards